T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / GEDİZ - 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu

KİTAP DEĞMEYEN EL KALMASIN

EN GÜZEL PROJE, EN ANLAMLI ETKİNLİK

KİTAP DEĞMEYEN EL KALMASIN

ALİ GÜRAL LİSESİ İLE KİTAP KARDEŞİ OLDUK.

Kütahyalı emekli kütüphane memuru Zeki Aktürk, 13 yıldan beri aracına yüklediği 72 bin kitabı Türkiye genelinde 148 okula bağışladı.

Son olarak Kütahya'nın Gediz ilçesinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokuluna 260 kitap bağışında bulunan Zeki Aktürk, okul bahçesinde öğrencilere kitap dağıttı. Öğrencilere paylaşmanın önemi ile ilgili en güzel örneklerden birinin kitap olduğunu ifade eden Aktürk, "Ülkemizin her köşesinden gelen kitapları toplayarak ihtiyacı olan okullara, öğrencilere götürüyorum.  Son olarak  Kütahya  Ali Güral  Lisesi öğrencilerinin bağışladığı kitapları Gedizli öğrencilerle buluşturdum" dedi. Bu vesile ile 260 adet kitabı bu okul bağışlamamıza vesile olan Kütahya Ali Güral Lisesi İdareci, Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Güral Lisesi Okul Müdürü Uğur Mehmet Yücel: "Bu kampanyada görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki toplanan kitaplar Gediz'de ki öğrenci kardeşlerimize katkı sağlar. Cüz'i de olsa onların gelişmelerine yardımcı olur. Bunda sonraki dönemlerde de bu tür çalışmalarımız devam edecek. Toplanan kitapların yerlerine ulaşmasında emeği geçen Zeki Aktürk'e de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.12.2021 - Güncelleme: 11.12.2021 11:31 - Görüntülenme: 244
  Beğen | 0  kişi beğendi